Introductie

Wij zijn zeer vereert dat u onze site bezoekt. Dat geeft ons niet alleen de gelegenheid ons voor te stellen maar ook een inkijk te geven in de manier waarop wij de duivensport samen beoefenen.

Een nieuwe Combinatie:

De combinatie Van Olderen-Meuwsen is een samengaan van in 2016 van ArieJan van Olderen en Nico Meuwsen

Ariejan, meubelmaker en meubelstoffeerder, woont in Bemmel en is de “Vlieger” van onze combinatie. Nico, gepensioneerd bouwondernemer en wonend in Nijmegen, heeft de kweekduiven onder zijn hoede. Beiden hebben in het verleden hun sporen ruimschoots verdient in de duivensport, getuige de vele NPO klasseringen en het behalen van het 3e Nederlands kampioenschap jongen duiven. Niet onvermeld mogen daarbij het 1e midfond-kampioenschap, het 1e dagfond-kampioenschap en het 2e jonge duiven-kampioenschap van de gehele afdeling 8 GOU blijven. Een afdeling met een ledenbestand van ca. 2500 leden.

Als ondernemers weten beiden dat het bereiken van succes aankomt op perfectie tot in detail. Gemiddelde kwaliteit heeft immers geen onderscheidend vermogen. Daarom stellen zij niet alleen hoge eisen aan zichzelf maar ook aan hun kweekduiven. Alleen het allerbeste is goed genoeg. Topkwaliteit is de kortste weg naar succes.

Welke duiven van welke liefhebbers zijn het die naar hun inzicht voldoen aan voornoemde harde voorwaarden om het kweekhok te mogen bevolken? Zie hiervoor het item “Stamopbouw”.

Reacties zijn gesloten.